My Alert Message
CLOSE
Register Now
To open a betting account at WWW.SURIBET.SR just fill out the form, register and a activation link will be send to your email
Mobile
Email (optional)
Password
Your password must be at least 6 characters long with 1 special character.For Example: suribet 1
Confirm password
Please select general terms and conditions.
I am over 18 years of age and have read and accepted the General Terms and Conditions please note that SURIBET does not offer any bets to US residents
Please enter the characters from this image as an additional security measure:
REGISTER NOW
CANCEL
OVER ONS

Ontstaan

Suribet NV is op 1 december 2010 begonnen met haar hoofdvestiging aan de Domineestraat 12 te Paramaribo en drie Suribetshops. Bij aanvang werd er slechts sportbetting aangeboden en toen die succesvol bleek te zijn hebben wij de kraskaartenserie geïntroduceerd. Het welslagen daarvan heeft ons doen besluiten ons aanbod te vergroten en wij hebben Skinfiri, Suribet Lotto en de Virtual Games eraan toegevoegd. Onze organisatie heeft meer dan 65 enthousiaste en loyale medewerkers, 3 lokale verkooppunten en filialen in Guyana, Trinidad & Tobago en Uganda. Ons Surinaams retailnetwerk bestaat uit 165 verkopers, verspreid over Paramaribo, Nickerie, Saramacca, Wanica, Commewijne en Brokopondo. Op korte termijn zullen ook de overige districten worden voorzien van verkopers.

Bedrijfsprofiel

Suribet NV is een volledig Surinaams bedrijf dat zich richt op het aanbieden van allerhande loterijen in een maatschappelijk verantwoorde, veilige omgeving, waarin vooral kwaliteit, integriteit en klantvriendelijkheid de belangrijkste factoren zijn. Sport en spel zijn basiswaarden in het leven en wij bieden deze op een creatieve, speelse manier aan. Onze softwareprogramma’s worden door ons lokaal zusterbedrijf YSEC IT ontwikkeld. Wij bieden vertier aan volwassenen

( 18+) en stemmen onze producten af op de wensen van onze klanten. Ons personeel is bekwaam en wordt steeds gemotiveerd verder te groeien. Bijdragen aan de maatschappij is voor ons een kernwaarde en wij geven graag terug in de vorm van sponsoringsactiviteiten.

Missie

Suribet NV heeft zich als doel gesteld om zowel lokaal als internationaal verschillende hoogwaardige en creatieve kansspelen aan te bieden, waarbij hogere kansen om te winnen en een uitstekende klantenservice centraal staan.

Strategie

Suribet NV heeft drie strategische doelstellingen nl:

Klanttevredenheid

Wij willen onze klanten tevreden houden en tegemoet komen en bieden daarom een ruim assortiment aan kansspelen aan. Bij Suribet zijn de win mogelijkheden zodanig dat er een reële kans is dat de klant waar krijgt voor zijn geld.

Uniek spelaanbod

Suribet is marktleider binnen de sportbetting en middels productdifferentiatie proberen wij deze positie niet alleen te behouden, maar ook te versterken. Innovatieve technologie met daarmee gepaard de inspanning van het personeel resulteert in steeds nieuwe, unieke producten.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij zijn ons ervan bewust dat wij als organisatie een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben en daar geven wij invulling aan door onder andere de sport, in het bijzonder de voetbalsport, in Suriname te ondersteunen. Suribet draagt de sport een warm hart toe en sponsort daarom niet alleen lokale en internationale sportprogramma’s, maar ook de Surinaamse Voetbal Bond (SVB)

Policy

De jeugd is voor ons erg belangrijk en binnen ons beleid wordt zij dan ook beschermd. Bij al onze verkooppunten wordt er streng op gelet dat alleen op vertoon van een geldige identiteitskaart een lot kan worden gekocht. Ook worden studenten die in uniform zijn geweerd uit onze shops.

Retailers

Voor uw gemak hebben wij een uitgebreid netwerk van verkopers, verspreid over de verschillende districten waar u terecht bent voor de verschillende Suribetproducten. Onze retailers geven u alle informatie die u wenst en ook bij hun bent u gegarandeerd van kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wilt u weten bij welke retailer u terecht kan? Klik dan hier voor onze retailerslijst.

Retailer worden?

Zou u als wederverkoper van onze producten willen optreden? Dat kan. U zult wel geregistreerd moeten zijn bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF), een ADSL-aansluiting moeten hebben, een geschikte ruimte voor de verkoop van loten en vooral gemotiveerd personeel.

Spelen

Veilig spelen, in een aangename omgeving

Suribet heeft een viertal plaatsen waar u terecht bent voor Sportbetting, Virtual Gaming, Skinfiri of Suribet Lotto. Ook de verschillende kraskaarten kunnen er worden gekocht. Als u 18 jaar of ouder bent en in het bezit van een geldig legitimatiebewijs, dan bent u van harte welkom in een van onze shops, waar u gegarandeerd bent van uw veiligheid. Elk bedrag dat u wint, is vrij van belasting.

Shops

Uw bet kunt u plaatsen bij het Suribet hoofdkantoor aan de Domineestraat, Suribet Ananamoe aan de Anamoestraat en Suribet Tropicana aan de Saramaccastraat ( Tropicana Casino). De shops zijn van zondag-zaterdag geopend van 8:00u - 00:00u

Spelaanbod

Binnen onze kraskaartenserie bieden wij aan: Tjekre Tjekre, Black Jack (inmiddels uitverkocht), Goal Cash (inmiddels uitverkocht), Cornerkick Cash, Songho 9, Money Bags en King Kong. Daarnaast hebben wij de loterijspelen Sportbetting, Virtual Gaming, Skinfiri en Suribet Lotto.

Spelinformatie

Wilt u uw geluk beproeven, maar weet u niet precies hoe het spel wordt gespeeld? Klik hier voor een korte uitleg over elk spel. Als u gedetailleerdere informatie wil over de regels, dan kunt u bij de optie Huis- en spelreglement het bewuste spelreglement downloaden en de regels rustig nalezen.

Huis- en spelreglement

 1. Onze loten worden uitsluitend aan volwassenen verkocht. Bent u 18+, maar u bent gekleed in een schooluniform, dan wordt u de toegang tot de shops ontzegd.
 2. Heeft u een lot gekocht, dan raden wij u aan uw naam en handtekening aan de achterzijde van het lot te schrijven. Mocht u een winnend lot hebben, dan zult u zich moeten identificeren bij het ophalen van de prijs.
 3. Loten die op welke wijze dan ook beschadigd of niet leesbaar zijn, worden niet uitbetaald.
 4. Winnaars van geldprijzen boven SRD3000 kunnen hun prijs tussen maandag en vrijdag tussen 8:00 u en 16:00 u afhalen bij het Suribethoofdkantoor aan de Domineestraat 12, Paramaribo. Hebt u minder dan SRD3000 gewonnen, dan casht u het geld bij elke willekeurige retailer of een van de Suribetshops.
 5. Alle loten zijn geldig voor een (1) trekking.

Wilt u meer weten over het spelreglement van een bepaald spel, klik dan hier voor verdere informatie.

Trekkingen

Skinfiri

De trekkingen vinden elke dag plaats om 13.00u, 17.00u, 18.00u, 19.00u, 20.00u en 21.30u. De uitslagen zijn steeds een half uur na de trekking te beluisteren op RP (89.7 FM), Rapar (103.5 FM) en Radio Noer ( 92.1 FM). De trekkingsresultaten zijn de dag daarop te lezen in Dagblad Suriname.

Suribet Lotto

De trekkingen zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag om 21.30 uur te beluisteren op radio Rapar en te zien op RBN TV. De trekkingsuitslagen zijn op donderdag, zaterdag en maandag te lezen in Dagblad Suriname.

Zou u een trekking willen meemaken? Dan kunt u contact opnemen met de Customer Service op telefoonnummer 520075. Die zal u de verdere informatie verstrekken.

Skinfiri

Skinfiri is een creatief kansspel dat gebaseerd is op symbolen, die een eigen betekenis hebben. U kiest een getal tussen 0 en 32 en zet een bedrag in. De inzet is minimaal SRD 1. Er wordt een nummer getrokken en als u de winnaar bent dan is uw prijs 28 X de inzet.

Vb: Persoon A zet SRD 1 en kiest nummer 14. Als nummer 14 getrokken wordt dan wint A: 28X SRD1= SRD28.

Persoon B zet SRD700 in en kiest nummer 11. Als nummer 11 getrokken wordt dan wint B: 28X SRD700= SRD19.600.

SURIBET LOTTO

Suribet Lotto is een lottospel waarbij de jackpot in SRD wordt uitbetaald! In vergelijking met andere lotto’s is bij Suribet Lotto de kans 4x groter om de hoofdprijs te winnen. Bij Suribet Lotto kiest u zes getallen tussen 1 en 32, of u vraagt bij uw Suribetretailer naar een quikpick. Als de getrokken zes nummers overeenkomen met die van u, de volgorde maakt hierbij niet uit, dan heeft u de jackpot gewonnen. Is er echter geen winnaar, dan groeit de jackpot door. Zijn er meerdere winnaars, dan wordt de jackpot evenredig over het aantal verdeeld.

SPORTBETTING

Sportbetting is een kansspel dat gebaseerd is op sportwedstrijden. Voor u ligt de uitdaging erin voor een thuiswedstrijd winst of een gelijkstand te voorspellen, of winst voor een uitwedstrijd binnen het lopende programma. Bij winst worden de odds in de combinatie van wedstrijden met elkaar vermenigvuldigd en vervolgens met de omvang van de inzet. Het maximale bedrag dat u per coupon kunt winnen bedraagt SRD 500.000.

VIRTUAL GAMING

Onze Virtual Games zijn erg in trek vanwege de korte tijdsduur van de spelletjes. Na ongeveer vijf minuten kunt u al, als u gewonnen heeft, uw geld in ontvangst nemen. De minimuminzet per weddenschap bedraagt SRD2 en als u die wil cancelen, moet dat binnen vijf (5) minuten nadat de coupon is gemaakt. Bij Virtual Gaming is het maximale bedrag dat u per coupon kunt winnen SRD 300.000. Cancellen (annuleren) van een weddenschap moet binnen 5 (vijf) minuten nadat de coupon is gemaakt. Bovengenoemde bedragen kunnen onaangekondigd door Suribet gewijzigd worden.

Er worden thans vijf producten aangeboden:

 1. Dogs
 2. F1 Cars
 3. Horses
 4. Speedway
 5. Football

Voor de eerste vier gelden de bet-types Win/Place/Show

Win: geeft u aan welke hond/auto/paard als winnaar uitkomt aan het einde van de wedstrijd.

Place: hierbij geeft u aan welke hond/auto/paard als nummer 1 of nummer 2 uitkomt aan het einde van de wedstrijd.

Show: hierbij geeft u aan welke hond/auto/paard als nummer 1 of 2 of nummer 3 aankomt aan het einde van de wedstrijd.

Bij Football gelden: Win, Draw, Lose, Correct score, Over/Under, Total Goals.

Win, draw, lose: bij deze bet-typen gaat het erom dat u aangeeft of uw favoriete team zal winnen, gelijk spelen of verliezen.

Correct score: hierbij geeft u de correcte score aan van de wedstrijd.

Over/ Under: hierbij voorspelt u of er meer dan 2.5 doelpunten of minder dan 2.5 doelpunten dus 2 doelpunten en minder zullen worden gescoord.

Total Goals: U geeft aan hoeveel doelpunten er in totaal zullen worden gescoord binnen de wedstrijd.

 • Suribet time: 20-Nov-2013 10:40:10 ( GMT -03 )
 • Copyright © 2013 - 2017 SURIBET. All rights reserved.